Over 6000 svar på vårens hagequiz

Vårens store hagequiz innbrakte hele 6068 svar. Over 65 heldige vinnere kan vente seg alt fra hagebøker til Birkenlisens – og mer til.

I disse dager sendes de siste premiene ut til de rundt 65 heldige vinnerne som er trukket ut fra den store svarbunken.

Quizen pågikk i 50 dager, fra midten av april og ut mai. Hver dag har hage.no trukket en dagsvinner, hvor premien er en hendig vin-/flaskekjøler. Vi har også trukket tolv ukevinnere- og ekstravinnere, hvor premiene har variert mellom hagebøker, selvvanningspotter, hageredskaper og hageklær.

Vant flott hageantrekk
Hege Slevikmoen fra Drammen stakk av med hovedpremien, som er et hageantrekk fra Garden Girl.

Om kort tid mottar hun en praktisk Roses snekkerbukse, som egner seg perfekt til en arbeidsøkt eller to i hagen, samtidig som den har et stilig design.

– Jeg har både hus og hage, men hverken grønne fingre eller særlig mye tid til hagearbeid, sier vinneren, som likevel er glad for premien.

Med eget firma, lange arbeidsdager og to små barn blir hagen mest brukt til avslapning og lek med barna.

– Jeg har en lettstelt hage med plen og trær. Skulle gjerne hatt det litt finere, men det får bli etterhvert.

Hege Slevikmoen forteller at hun har vært innom hagequizen 5-6 ganger i løpet av perioden, og er overrasket og glad over at hun greide å stikke av med hovedpremien.

Vant Birkenlisens
Per Sørgård fra Tromsø vant en av de andre gjeve premiene, som er en valgfri Birkenlisens (sykkel, ski eller løp).

Quiz engasjerer
– Responsen på hagequizen har vært svært god, med et tresifret antall besvarelser hver dag, sier markedssjef Ragnar Sandin i Mediehuset Byggeindustrien.

Han forteller at en rekke personer har svart fast nesten hver dag, og at det later til at quizen har blitt en daglig rutine for mange.

Her kan du se komplett liste over alle vinnerne.