Betonmast bygger leiligheter på Eidsvoll

Betonmast sitt datterselskap Toten Bygg og Anlegg AS har inngått avtale med Frost Utvikling AS om oppføring av en blokk med 18 såkalte Doyén-leiligheter på Eidsvoll. Kontrakten har en verdi på 44 millioner kroner eks. mva.

Doyén er et nytt boligkonsept utviklet av Frost Utvikling AS. Ifølge en pressemelding er boformen er spesielt tilpasset aktive voksne over 50 år.

- Vi er svært fornøyd med å ha signert denne kontrakten med Frost Utvikling AS. For oss er det spennende å få være med i utviklingen av en ny boform. Vi gleder oss til samarbeidet fremover , sier Nils Raymond Laeskogen, daglig leder i Toten Bygg og Anlegg AS.

En Doyén-leilighet er en boform der man i tillegg til sin egen private leilighet også har tilgang til felles gjesterom, treningsrom, hobbyrom, lounge, kjøkken og spisestue med mer. Fellesarealene er utformet som naturlige møteplasser og gir mulighet for å omgås naboene på en mer sosial måte enn vanlig.

Leilighetene varierer i størrelse fra 67 m2 til 144 m2 og har høy standard. Det er fokus på gode løsninger, detaljer og tilvalg, og leilighetene har blant annet enstavs parkett og gasspeis. Det vil bli parkering for beboerne i eget garasjeanlegg under blokken.

Prosjektet er planlagt igangsatt i august 2013.