Håkon Harv valgt til ny styreleder i NBEF

Det nye styret i NBEF ivaretar både kontinuitet, faglig bredde og representerer hele verdikjeden innen eiendomsledelse. I tillegg har de doblet kvinneandelen.

På årsmøtet i Norges bygg- og eiendomsforening (NBEF) i Stavanger onsdag 10. april ble avdelingsdirektør Svein Håkon Harv i Statsbygg valgt til ny styreleder. Daglig leder Marianne Stokkereit Aasen i Bydrift KF, Longyearbyen Lokalstyre ble valgt til nestleder.

- Sammen med resten av det nyvalgte styret representerer de en stor faglig bredde, aktive medlemsbedrifter og et godt lag som har store ambisjoner for NBEF. Foreningen har som visjon å være den foretrukne arena for kunnskapsdeling innen bærekraftig eiendomsledelse, heter det i en melding fra NBEF.

- NBEF er en veldrevet organisasjon, preget av høy aktivitet og med engasjement i mange interessante faglige utviklingsprosjekter. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og vil bidra til at nye styret aktivt støtter opp om den gode jobben daglig leder Eystein C. Husebye gjør for foreningen, sier Håkon Harv.

- Det er gledelig at vi engasjerer nye folk som vil bidra i styrearbeidet, og spesielt positivt at vi nå har doblet vår kvinneandel, fortsetter Harv.

Styret i NBEF 2013-2014 har følgende sammensetning: