Aarstad blir styreleder i Brekke & Strand

Tidligere Skanska-sjef Geir Magne Aarstad har gått inn som styreleder i Brekke & Strand Akustikk AS.

Han ble valgt inn på selskapets generalforsamling 8. april.

- Jeg er stolt av å bli valgt inn som styreleder i dette spennende selskapet. Brekke & Strand Akustikk har meget kompetente medarbeidere, som har store visjoner for virksomhetens utvikling. Jeg er derfor godt fornøyd med å kunne være med å bidra i å videreutvikle selskapet, sier Aarstad til Byggeindustrien.

Han peker på at de opererer i et meget spennende marked med store muligheter.

- Det er dessuten hyggelig å kunne komme inn i et så veldrevet selskap, legger han til.

Aarstad har tidligere hatt toppstilinger i flere store entreprenørselskaper, også i utlandet. De siste årene har han benyttet sin kompetanse i styrearbeider i ulike virksomheter, primært innen byggenæringen. Blant annet sitter han som styreformann i Lønnheim Entreprenør, Sandnes Betong, Hinna Park, OTIUM gruppen og som styremedlem i en rekke andre selskaper. Han er også medeier i flere utviklingsselskaper, blant annet innen eiendom.

Brekke og Strand Akustikk AS tilbyr rådgivende tjenester innen støy, vibrasjoner og akustikk. De er 34 ansatte og omsetter for rundt 50 millioner kroner. Hovedkontoret ligger på Skøyen i Oslo.

Daglig leder Ingjerd Aaraas er godt fornøyd med å få inn Aarstad i styret.

- Jeg mener det er veldig bra å få inn en ekstern styreleder. For meg vil det bli viktig å ha en sparringspartner i den daglige ledelsen av selskapet, sier hun.

Tidligere styreleder Odd Kristiansen, som kommer fra Hjellnes Consult (som eier 51 prosent av selskapet), fortsetter som styremedlem. Styret består ellers av Geir Knudsen, Trond Blesvik og Arild Brekke.