Are-Magne Kregnes (t.v.) og Kim Rasen.

WSP samler ekspertisen under samme tak i Trondheim

Etter flere oppkjøp og organisk vekst de siste årene har WSP nå over 600 medarbeidere og kontorer over hele landet. I Trondheim har de ulike miljøene slått seg sammen i et faglig kompetansesenter. 

- Samhandling er en av de viktigste verdiene i WSP, og gjennom fysisk å samle våre ulike fagmiljøer i Trondheim, kan vi enklere dele kunnskap og erfaring, og samarbeide og utvikle WSP i regionen i fellesskap, sier Are-Magne Kregnes. Han leder WSPs virksomhet innen prosjektledelse i region midt.

Siden 1. oktober har prosjektlederne i WSP hatt selskap av rådgivende ingeniører i WSP-eide UnionConsult og WSP Engineering i Granåsvegen 15b. WSP-huset teller 80 medarbeidere, og er tyngst på prosjekt- og byggeledelse, rådgivning og prosjektering. Men det er plass til flere.

- Her ønsker vi at hver enkelt medarbeider aktivt er med og utvikler en felles kultur basert på verdiene våre, som kan gi inspirasjon til å skape bærekraftige løsninger for fremtiden, sier Are-Magne.

- Det vil gi kundene våre merverdi at vi alle sitter nær bred ekspertise, enten det gjelder prosjektering eller prosjektledelse, sier Kim Rasen, som er avdelingsleder i WSP Engineering.