Adm. dir. Rolf Bjerved i Workshop (nr. tre fra venstre) har fått med seg Roald B. Jensen (f.v.), Frank Vegard Esperø og Stian Tjørhom på laget. Foto: Trond Joelson

Workshop satser

Workshop Bemanning øker satsingen inn mot Vestlandet og Nord-Norge samt at de etablerer en egen anleggsavdeling.

– Vi opplever et bra marked om dagen. I tillegg er det veldig hyggelig at vi også får nye kundehenvendelser fordi vi har blitt en del av Manpower Group-familien. Vi øker nå satsingen i flere regioner og innen anleggsmarkedet. Vi har også tidligere vært inne i anlegg, men vil nå satse mer målrettet med en egen selger kun mot denne sektoren, forteller administrerende direktør Rolf Bjerved i Workshop.

Alle de tre nye bemanningsrådgiverne/selgerne var på plass fra 1. juni.

Innen anleggssektoren har de fått på plass Roald B. Jensen, med rundt 12 års erfaring fra Veidekke.

– Han har tung fagkompetanse, med betong som spesialitet. Med sin gode erfaring fra både bygg og anlegg, vil han bli en styrke i vår anleggssatsing, legger Bjerved til. Bjerved forteller at mange av de store kundene har etterspurt en mer rendyrket anleggssatsing fra Workshop.

– Det får de nå. Avdelingen styres fra Oslo, men skal dekke hele landet, sier Bjerved.

De øker også satsingen på Nord-Norge, med ansettelsen av Frank Vegard Esperø. Han skal i hovedsak dekke Nordland og Troms, med base i Bodø. Fra før har de også en avdeling i Alta. Esperø har lang erfaring som kursansvarlig fra NESO.

– Jeg kjenner dermed markedet og aktørene godt, sier Esperø.

De har også hentet inn Stian Tjørhom, som i hovedsak skal jobbe inn mot byggsektoren fra Stavanger.

Han har også lang erfaring fra byggenæringen, og er utdannet tømrer. Han vil jobbe både mot Rogaland og Hordaland, og Workshop skal dermed for første gang være etablert i Bergen.

– For oss har det hele tiden vært viktig å hente dyktige fagfolk fra bransjen med det rette i ryggmargen, som vet hva det dreier seg om og hva kundene virkelig trenger. Salgserfaring er noe man kan lære underveis, mener Bjerved.