Varner velger tekniske løsninger fra Rejlers Embriq

Varner velger Rejlers Embriq for overvåkning og drift av teknisk infrastruktur knyttet til ERP-systemet M3 og plattformen IBM i.

Avtalen strekker seg over 36 måneder med mulighet for forlengelse.

– Det er svært hyggelig å kunne ønske Varner inn som kunde til vårt svært sterke kompetansemiljø på Infor M3, sier Renè Eriksen, Direktør Operations i Rejlers Embriq.

– Vi har etablert en spisset satsning, og i dag har vi et unikt Nordisk kompetansemiljø for M3 og IBM i. Sammen med vår samarbeidspartner Ismotec AB tilbyr vi en total-leveranse innen IT-drift og proaktiv overvåkning av forretningskritiske installasjoner, sier Eriksen.
Ole Martin Holt-Jacobsen, Solution Architect i Varner sier de er avhengige av at deres systemer fungerer slik de skal for å håndtere den daglige driften.

– Vår forretning har alltid fokusert på effektiv drift i butikk, kostnadsstyring og ikke minst effektiv logistikk – kombinert med høy kundefokus. I dag er vi en internasjonal organisasjon med over 1.500 butikker fordelt over 8 land og mer enn 10.000 ansatte. Dermed er vi helt avhengige av hjertet i systemene våre fungerer uavbrutt og prikkfritt døgnet rundt, året rundt, sier Ole Martin.