– Utleiebransjen har alltid facinert meg. Nå ser jeg fram til å være med på en nye spennende reise i Utleiesenteret, sier selskapets nye avdelingsleder i Oslo, Knut Onstad. Foto: Torbjørn Tandberg

Utleiesenteret får ny avdelingsleder i Oslo

Utleiesenteret har ansatt Knut Onstad som ny avdelingsleder i Oslo.

Oslo-avdelingen, som holder til på Ulven, gikk tidligere under navnet Høydespesialisten, et familieeid selskap som ble startet opp av Jens Egil Jensen i 1997 og senere overtatt av sønnen Tommy Jensen. For ett år siden ble selskapet fusjonert med Utleiesenteret i Drammen og Akershus Utleie på Gardermoen. Det nye konsernet er nå den største aktøren innen utleie til bygg og anlegg på Østlandet med en totalomsetning på 350 millioner kroner og over 80 ansatte.

Nylig ble Knut Onstad ansatt som leder ved Oslo-avdelingen. 52-åringen, som opprinnelig er fra Rælingen, kom fra stillingen som daglig leder ved utleieselskapet Stavdal AS.

– Karrieren i utleiebransjen startet i seskapet Safelift allerede i 1987, og siden har jeg holdt meg innen dette fagfeltet. Nå ønsker jeg å være med på den spennende reisen til Utleiesenteret som startet da de tre selskapene ble fusjonert for et år siden, sier Onstad i en pressemelding.

– Tidligere skulle jo entreprenør og bedrifter eie alt utstyr selv, men det er en trend som er i ferd med å snu helt om også her i Norge. Også på utstyrssiden har det skjedd veldig mye. Husker fortsatt at jeg var veldig stolte når vi kunne tilby en 26 meter høy lift. I dag har vi 57 meter høye lifter som i tillegg er bilmonterte, sier Onstad, som ser for seg en økning i både bemanning og omsetning i årene som kommer.