Helge Olsen (t.h.) og borettslagansvarlig Christer Skjerping. Foto: Unik VVS
Helge Olsen (t.h.) og borettslagansvarlig Christer Skjerping. Foto: Unik VVS

Unik VVS landet store rehabkontrakter i Bergen

Unik VVS AS har fått to kontrakter på rehabilitering av rør og bad i to store borettslag i Bergen.

– Vi signerte nylig en rehabiliteringskontrakt med Østre Sælemyr borettslag i Fyllingsdalen. Her skal vi rehabilitere alt av vann- og avløpsrør, samt badene i borettslagets 125 leiligheter, sier daglig leder Helge Olsen i Unik VVS til Byggeindustrien.

- Nesten paralleltsignerte vi også tilsvarende kontrakt med Ortuvann borettslag, som ligger i det samme området. Borettslaget har 266 leiligheter, legger han til.

Olsen forteller at de to kontraktene har en samlet verdi på i overkant av 130 millioner kroner uten merverdiavgift.

Han forteller at sleve rehabiliteringen på Ortuvann-prosjektet starter i oktober, mens det blir oppstart på Østre Sælemyr i januar 2022. Olsen sier at bedriften har satset store ressurser på slike prosjekt de siste årene.

– Vi er en del av Allier Gruppen, og sammen har vi et par tusen bad på samvittigheten. Noe som betyr at vi er en av de aktørene i Bergen med mest erfaring på dette området, sier han.

Olsen legger heller ikke skjul på at det er fint å komme i gang med slike prosjekter igjen, etter litt stillstand i 2020 på grunn av pandemien.

– De to prosjektene er viktige, men den samlede aktiviteten har også tatt seg betydelig opp. I år bikker vi nok derfor en omsetning på rundt 70 millioner kroner. Denne utviklingen fortsetter i 2022, hvor vi runder 100 millioner kroner. Det betyr i tilfelle at Unik setter omsetningsrekord både i inneværende år, og ikke minst neste år, og det med god margin, sier Olsen.