Kjell Cato Løvaas, teamleder hos Maxbo Proff Lier, Roy Brynjulfsen, innkjøpsleder hos Trysilhus, Ole Feet, konsernleder i Trysilhus og Marius Gustavsen, salgsdirektør i Maxbos region sør, ser frem til et langt og godt samarbeid. Foto: Katrine Lunke

Trysilhus valgte Maxbo

Trysilhus har valgt Maxbo som ny leverandør av trelast og byggevarer.

Med et forventet årlig volum på 50 millioner kroner blir Trysilhus en av Maxbos aller største kunder. - De er den rette leverandøren for å gjøre oss bedre, sier Ole Feet i Trysilhus i en pressemelding.

Trysilhus er i dag en av de ledende boligutviklerne og boligbyggerne i Norge, med prosjekter i Østfold, Vestfold, Akershus, Buskerud og Hedmark. Nylig feiret de 25 år i bransjen.

Skal vokse
- Trysilhus skal være best på boliger og på byggeplassen. Maxbo har logistikken som skal sørge for at vi får varene fram til rett tid, sier Ole Feet, konsernleder i Trysilhus.
Han mener Maxbo er store nok til å få de beste prisene samt gi gode råd på nye produkter.
- Størrelsen er viktig for oss, sier Feet, som også synes det er hyggelig at de fant en norsk, lokal leverandør.
Trysilhus har rundt 170 ansatte og bygger cirka 350 leiligheter i året. I første omgang skal Maxbo levere trelast og gulv til prosjekter over hele Østlandet. Etter hvert kan varegruppene utvides.
- Trysilhus ønsker å vokse, og vi trengte noen som kunne bidra positivt i dette omfattende arbeidet. Maxbo har mye å bidra med for å gjøre oss mer effektive, også på de digitale områdene, sier Feet.
Både Ole Feet og flere andre i Trysilhus har erfaring med Maxbo fra tidligere.
- Maxbo har vært tilgjengelige, gode til å følge opp, og vist personlig service, sier Feet.

Setter høye krav
- Vi er veldig fornøyd med denne avtalen. Trysilhus blir en stor og viktig kunde i et segment som er svært viktig for oss. De har også verdier og en drift som vi ønsker å identifisere oss med, sier Marius Gustavsen, salgsdirektør i Maxbos region sør.
Det første prosjektet Maxbo skal levere til er Hagebyen som ligger på Nordre Jarlsberg Brygge i Sande og som består av åtte enheter i rekke.
- Trysilhus setter en høy standard. De er veldig strukturerte, med gode, faste konsepter. For dem er vareflyten og logistikk på byggeplass utrolig viktig. Det at vi jobber enhetlig som kjede, har vært viktig for å få denne avtalen i mål, sier Gustavsen.