Politiet fikk i natt klokken 01.55 melding om en brann i to store trær ved Stavanger domkirke. Det er bare et par uker siden det brant i de to samme trærne. Foto: Politiet / NTB scanpix

Trær utenfor Stavanger domkirke brant for andre gang på to uker

Natt til onsdag brant det for andre gang på to uker i to store trær ved Stavanger domkirke. Nå vil politiet ha tips fra folk som kan ha sett noe.

– Vi antar at brannen er påsatt, og derfor er vi svært interessert i tips, sier politifaglig etterforskningsleder Joar Halvorsen ved Felles straffesaksinntak i Sørvest politidistrikt i en pressemelding.

Etter at meldingen om brannen tikket inn ved 2-tiden natt til onsdag var politiet og brannvesenet kjapt på plass, og brannen ble slukket før den fikk gjort store skader.

– Politiet ønsker tips hvis noen har sett noe som kan være interessant for oss mellom klokken 1.30 og 2 natt til i dag. Tips kan meldes til politiet på 02800, sier Halvorsen.

Politiet har gjort avhør på stedet i natt, samt søkt med hund i området, men foreløpig har de ingen mistenkte eller siktede i saken.