Anny Øen, Lars Myhre Hjelmeset og Amund Tøftum. Foto: Lars Barth-Heyerdahl
Anny Øen, Lars Myhre Hjelmeset og Amund Tøftum. Foto: Lars Barth-Heyerdahl

To inn og to ut av AF Gruppens konsernledelse - Gram til Aspelin Ramm

AF Gruppen gjør store endringer i konsernledelsen. Ida Aall Gram slutter i selskapet for å bli konsernsjef i Aspelin Ramm, og Sverre Hærem går også ut av konsernledelsen. Inn kommer Anny Øen og Lars Myhre Hjelmeset, som får ansvar for henholdsvis finans og offshore.

- I AF arbeider vi kontinuerlig med utvikling av ledere og vi har en kultur for å kombinere kontinuitet med å gi ansvar og muligheter for våre nye ledere. Vi takker Sverre for viktige bidrag i utviklingen av konsernet siden 2007, og Ida for godt lederskap de siste fem årene, og ønsker begge lykke til med fremtidige muligheter, sier Amund Tøftum, konsernsjef i AF Gruppen i en pressemelding.

Ny konsernledelse i AF Gruppen består av følgende personer fra 1. september:

  • Amund Tøftum, konsernsjef
  • Anny Øen, Konserndirektør Finans
  • Geir Flåta, Konserndirektør Anlegg og Eiendom
  • Bård Frydenlund, Konserndirektør Sverige og Betonmast
  • Eirik Wraal, Konserndirektør Bygg, Energi og Miljø
  • Tormod Solberg, Konserndirektør Bygg
  • Lars Myhre Hjelmeset, Konserndirektør Offshore

Anny Øen er ny i konsernledelsen og har jobbet i AF Gruppen de siste 13 årene. Hun kommer fra stillingen som økonomidirektør og har jobbet som konsernregnskapsdirektør. Hun har bakgrunn som konsernregnskapssjef og controller i Reitangruppen, økonomisjef i Rema 1000 og senior associate i PWC. Øen er utdannet siviløkonom med høyere revisorstudium fra NHH.

Lars Myhre Hjelmeset er også ny konsernledelsen og har hatt sentrale posisjoner i AF Gruppen siden 2003. Han kommer fra stillingen som daglig leder i AF Offshore Decom, og har erfaring som forretningsutvikler i konsernstaben og økonomidirektør i AF Offshore Decom. Han er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og Autorisert Finansanalytikerstudium ved NHH.

Selskapet opplyser at Hærem vil stå til rådighet for selskapet fremover.