Telenors hovedkontor på Fornebu. Foto: Telenor

Telenor har valgt CBRE som global eiendomspartner

Telenor har valgt CBRE som global samarbeidspartner for eiendomsrådgivning og -transaksjoner i alle land Telenor er representert.

Telenor er et av verdens ledende telecomselskaper med mer enn 5.000 eiendommer i en portefølje i åtte land i Europa og Asia

- CBRE Norge har støttet Telenor i administrasjon av eiendomsporteføljen siden 2014, og bidrar med dette til aktiv forvaltning av konsernets eiendomsverdier. Oppdraget omfatter blant annet eiendomsstrategi, søk, kjøp, salg, leie og porteføljeadministrasjon for Telenors Groups globale virksomhet, heter det i en pressemelding.

Oppdraget ledes fra Norge og vil gjennomføres i tett samarbeid med Telenors ulike globale eiendomsteam

- Vi er glade for å ha inngått avtale med CBRE som en strategisk, global samarbeidspartner. CBREs verdensomspennende nettverk og rekkevidde, unike kompetansebredde og solide leveranser var utslagsgivende for valget, forteller Morten Dunham, CEO Telenor Real Estate.

Kontrakten, som av ledes av CBRE i Norge, vil trekke inn CBREs eiendomseksperter verden over, og utgjør således en viktig avtale i konsernets globale kundeportefølje.

- Vi er stolte og glade for å kunne videreføre vårt gode samarbeid og relasjon med Telenor, både her i Norge og via vårt globale nettverk, forteller John Solberg, administrerende direktør i CBRE.

CBRE er verdens største rådgiver og forvalter av næringseiendom, med 80.000 ansatte representert ved 450 kontorer i over 100 land.