Sjef for grunndata i Talgø MøreTre, Bjørnar Brøske (til høyre), tok imot prisen hjemme på hovedkontoret i Surnadal. Styreleder i Byggtjeneste Jon Karlsen (fra venstre), programleder Erik Wold og Byggtjeneste-sjef Øyvind Skarholt gratulerte fra Oslo.

Talgø MøreTre er årets NOBBer

Talgø MøreTre vant utmerkelsen som årets beste bruker av NOBB under NOBB-konferansen 2020.

Styreleder Jon Karlsen i Norsk Byggtjeneste annonserte vinneren av årets NOBBer-prisen under torsdagens digitale NOBB-konferanse.

– Årets vinner har lagt ned mye innsats i å heve kvaliteten på sine produktdata i NOBB, og de bruker NOBB aktivt i sin kunderelasjon, sa Karlsen før han avslørte at trevareleverandøren fra Surnadal var årets NOBBer.

Vinneren er stemt frem av byggevarekjempene Coop, Mestergruppen, Optimera, Løvenskiold, Byggmakker, EA Smith, Malorama og Gausdal Landhandleri.

Bjørnar Brøske (til venstre) med divisjonssjef for salg og marked Bjørn Hauglann i Talgø MøreTre. Foto: Talgø MøreTre

Sjef for grunndata i Talgø MøreTre, Bjørnar Brøske, tok imot prisen hjemme på hovedkontoret i Møre og Romsdal.

– Dette er utrolig stort for oss, strålte Brøske.

– Vi setter utrolig stor pris på å bli nominert, og ikke minst på å bli tildelt prisen. Vi har gjennom flere år jobbet med å legge inn så god kvalitet som mulig i dataene våre i NOBB, og vi har lagt vekt på at dataen også skal gjenbrukes. Vi feirer nå med å ta oss en langhelg, men vi er tilbake igjen på mandag. Vi legger oss ikke på latsiden, og vi skal fortsette å gjøre en god jobb med dette, sa Brøske.

I tillegg til Talgø MøreTre var også Tarkett AS, Uldal AS, Vartdal Plastindustri AS, Velux-Norge AS, Gausdal Bruvoll AS og AS Rockwool nominert til utmerkelsen.