Robert Braathen, Roar Borge, Stein Terje Nesheim, Svein Kristiansen og Lars Strøm. Foto: Fasadgruppen

Svensk selskap kjøper Mjøndalen Mur & Puss

Svenske Fasadgruppen kjøper alle aksjene i Mjøndalen Mur & Puss AS.

Det er en gruppe ansatte i det norske selskaper som har eid bedriften, og alle de fortsetter i bedriften. I tillegg skal de norske selgerne investere 19 millioner kroner i aksjer i Fasadgruppen. I avtalen heter det at de ikke kan selge disse før tidligst 30. April 2022, skriver Fasadgruppen i en pressemelding.

- Norge er et viktig marked i vår nordiske vekststrategi, og i Mjøndalen Mur & Puss kan vi ønske enda et kvalitetsselskap med kompetent ledelse velkommen til Fasadgruppen. Med sitt fokus på nyproduksjon blir Mjøndalen Mur & Puss et bra kompliment til DVS Entreprenør, som først og fremst arbeider med rehab. Mjøndalen Mur & Puss har vist stabil omsetning og lønnsomhet i mange år, sier Pål Warolin, administrerende direktør og konsernsjef i Fasadgruppen i meldingen.

- Siden starten for 35 år siden har vi bygget opp en sterk posisjon i Oslo-regionen, med dyktige håndverkere og kunder som kommer tilbake til oss. Vi synes det er på tide å ta neste steg i utviklingen vår, og det kjennes veldig morsomt ut å bli en del av Nordens største fasadekonsern, sier administrerende direktør Robert Braathen i Mjøndalen Mur & Puss i meldingen.

- Vi ser frem mot å samarbeide med de andre selskapene i Fasadgruppen, og særlig med DVS Entreprenør for å utvikle den norske delen, legger han til.

Mjøndalen Mur & Puss har 95 heltidsansatte, og har en omsetning på cirka 180 millioner kroner.