Reidar Schille, daglig leder i HeatWork, (f.v.), Kristin Markussen, Caroline Markussen, Almar Markussen (alle i HeatWork),  Sarah Ström, Erik Hedenryd og Joakim Viström i Sdiptech. Foto: HeatWork
Reidar Schille, daglig leder i HeatWork, (f.v.), Kristin Markussen, Caroline Markussen, Almar Markussen (alle i HeatWork), Sarah Ström, Erik Hedenryd og Joakim Viström i Sdiptech. Foto: HeatWork

Svensk selskap kjøper HeatWork

Børsnoterte Sdiptech AB har kjøpt majoritetsandel i HeatWork AS.

HeatWork har hovedkontor og fabrikk i Narvik med datterselskap i Sverige og Finland. Selskapet har gjennom 20 år opparbeidet kompetanse på væskebåren teknologi og varme, og har vært  kjent for sin teletiner, men leverer i dag varmekonsept-produkter.

– Sdiptech er et teknologikonsern som vil styrke HeatWorks internasjonale satsning, samt bygge videre på selskapets ambisjoner om å være en bærekraftig og innovativ driver i markedet, heter det i en pressemelding.

Almar Markussen, gründer av HeatWork (f.v.), Erik Hedenryd og Sarah Ström, Sdiptech. Foto: HeatWork
Almar Markussen, gründer av HeatWork (f.v.), Erik Hedenryd og Sarah Ström, Sdiptech. Foto: HeatWork

– Vi er et fantastisk team i HeatWork, og jeg gleder meg til å ta fatt på en ny reise sammen med gjengen. HeatWork har hele tiden hatt en visjon om å tilby mer effektive og miljøvennlige løsninger enn det som er i markedet, og denne utviklingen skal vi fortsette med. Å bli en del av Sdiptech-familien er et utrolig spennende steg for selskapet, og denne satsingen vil de gjøre med utgangspunkt i fabrikken i Narvik. Spesielt med tanke på nye markedsområder og internasjonal vekst, kan Sdiptech tilføre mange muligheter for HeatWork, sier daglig leder i HeatWork Reidar Schille, i meldingen.

– HeatWork bidrar til en bærekraftig fremtid for kommende generasjoner. Vi er glade for å bli en del av Sdiptech, hvor deres bærekraftsatsing er i tråd med HeatWorkånden. Etter 20 år som gründer i HeatWork, og over 40 år i anleggsbransjen, føles det nå rett å slippe stafettpinnen videre. At dagens ledelse, inkludert mine to døtre, skal drifte selskapet videre sammen med en slik aktør, gir meg trygghet i at HeatWork har en utrolig spennende reise videre. At vi har klart å bygge opp dette selskapet i Narvik, og at Sdiptech ser at det er helt rett å satse ut i verden herifra, gjør meg veldig stolt. Jeg ser frem til å følge HeatWorks vei videre, og jeg er sikker på at teamet på HeatWork, sammen med Sdiptech, vil ta selskapet til neste nivå, sier gründer av HeatWork Almar Markussen, i meldingen.