Det lønner seg å holde seg oppdatert på bygg.no. Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har gjennomført Birkebeinertrippelen med bravur etter å ha vunnet deltakerlisenser (foto: Jørn Hindklev).

Student med maks Birken-flaks

Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har hatt maks flaks og har i år vunnet deltakerlisens for både rennet, løpet og rittet gjennom trekning på bygg.no.

Studenten Håkon Walter Bjørnsrud har hatt maks flaks og har i år vunnet deltakerlisens for både rennet, løpet og rittet gjennom trekning på bygg.no.

- Jeg er fast leser av nyhetsbrevet til bygg.no og det er bare å takke Norcem, Weber/Leca og Byggeindustrien for at jeg har fått mulighetene til å være med på alle Birken-arrangementene i år, sier Bjørnsrud som til daglig er student ved teknologi og geofag ved NTNU i Trondheim.

- Jeg har vært mest glad i å gå langrenn og fikk først lisens til rennet, men med litt flaks vant jeg også en lisens til løpet gjennom bygg.no. Gjennom en ekstratrekning fikk jeg også mulighet til å fullføre trippelen, sier han.

Studenten er glad i å trene variert, men dette er hans første Birken-opplevelser.

− Det er ingen tvil om at deltakelsene har gitt meg et spark til å holde meg i form. Jeg fikk seks uker på å trene meg opp til rennet. Det var litt hardt etter at jeg i forkant hadde gjennomført ett semester i Sveits uten veldig mye trening. Rittet er det arrangementet jeg har fått best tid til å forberede meg til, sier han.

I dag gjennomførte han Birkebeinerrittet på 3:36 og tok også merket.

- Jeg kommer fortsatt til å holde meg oppdater på bygg.no vil nok søke videre, så får vi se hva som skjer. Birkebeinerrennet kommer jeg nok uansett til å melde meg på, sier han.