Stor interesse for Jackon-dag i Søgne

Nærmere 80 personer var påmeldt til torsdagens fagdag hos Jackon i Søgne utenfor Kristiansand.

- Vi gleder oss til å ønske deltakere fra vårt forhandlernett, profesjonelle brukere og studenter velkommen til fagdagen i år. De får tilbud om en omvisning i våre fabrikklokaler som har gjennomgått store omveltninger de siste årene. I 2008 hadde vi en kraftig brann i lokalene, og nå har vi investert i en ny maskinpark sier fabrikksjef Karl Otto Bjørnestøl.

Til tross for brannen opprettholdt Jackon aktivitet ved fabrikken, men det var først i 2011 at nye lokaler kunne tas i bruk.

På fagdagen vil deltakerne gå i grupper til ulike stasjoner for å lære om og introduseres for dagens tema: praktiske grunnmursløsninger. Deltakerne kan også regne med å få vite mer om et av de viktigste produktene til Jackon, nemlig Thermomur, som snart runder 30 år i markedet.

Thermomur er et byggesystem som består av lette blokker som settes sammen som byggeklosser og fylles med betong.

-En slik fagdag er en unik mulighet for oss til å demonstrere våre produkter, vise fram det nyeste ved vår produksjon og få verdifulle innspill fra våre kunder og interessenter. Det er krevende i lage gode, varige løsninger for mur og grunn, derfor er det viktig for oss å avdekke hvilke utfordringer som finnes, og tilføre ny kunnskap til deltakerne, sier Bjørnestøl.