Olaf Rømcke i Orica er leder av Bransjerådet for fjellsprengning og innledet den første av tre temakvelder. Foto: NFF.

Stor aktivitet i NFF

Gjennom Bransjerådet for fjellsprengning gjennomførte NFF nylig den første av tre temakvelder for bergsprengere i år.

– Vi har tenkt å gjenta suksessen fra i fjor med å dra litt rundt omkring i landet for å treffe flere. Vi startet i Bodø og skal til Bergen og Hamar etter sommeren, forteller generalsekretær i NFF og sekretær i Bransjerådet for fjellsprengning, Tone Nakstad.

Geologisk vandring

Professor Reidar Trønnes guidet deltakerne da Yngres nedttverk denne uken arrangerte geologisk vandring. Foto: NFF.

Denne uken var det også klart for årets geologiske

vandring i regi av NFFs Yngre nettverk. Professor Reidar Trønnes guidet deltakerne gjennom de øverste lagene av den marine Kambro-Siluren opp til lavabergartene på toppen av Kolsåstoppen. Med utsikt over Oslo ble Yngres nettverk også introdusert for en større del av Oslos geologiske historie.

– Yngres nettverk takker Reidar Trønnes for en veldig fin tur, og håper på gjentakelse, skriver Kristian Kristoffersen Dahl i NFF Yngres nettverk i en e-post til Byggeindustrien.

Kontraktsrett

Serien med temakvelder rundt kontraktsrett har ifølge Nakstad også vært svært populære. Advokatene Jørgen Aardalsbakke i Grette og Ola Ø. Nisja i Wikborg Rein har stått for det faglige innholdet på disse temakveldene, som arrangeres av Internasjonal komite i NFF.

– Fullt hus og gode diskusjoner har preget de to første kveldene. Vi måtte faktisk si stopp på den forrige kvelden, vi hadde ikke plass til flere forteller Nakstad. Den tredje i rekken av denne serien går av stabelen 14. juni, som oppfordrer alle til å følge med på nff.no og facebook for å få info om alt som foregår.