Østensjøporten. Illustrasjon: Rift
Østensjøporten. Illustrasjon: Rift

STØ Entreprenør signerte to Neptune-prosjekt

STØ Entreprenør har signert to avtaler med Neptune til en samlet kontraktsverdi på 354 millioner kroner. De skal bygge Prinsessealléen 8 og Østensjøporten i Oslo.

- Vi i STØ ser virkelig frem til å igangsette disse prosjektene. Dette blir første gangen vi samarbeider med Neptune, og vi er svært motiverte til å gjøre en god jobb. Vi takker for tillitten og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet vi har etablert, sier daglig leder Trond Berget-Ausland i STØ i en pressemelding.

I Prinsessealléen 8 på Skøyen skal det bygges 76 leiligheter fordelt på seks etasjer, med en 90 meter lang  takterrasse. Leilighetene er inspirert av New Yorks fabrikkpregede studioleiligheter.

I Bogerudveien 13-15 skal prosjektet Østensjøporten bygges. Prosjektet består av to lavblokker med 45 leiligheter, felles takterrasser og underjordisk garasje.

- Vi er svært fornøyde med å ha signert kontrakt på disse to flotte prosjektene, som vil tilføre byen og nærområdene nye, fine leiligheter og gode fellesfunksjoner. Vi har full tillit at STØ vil bygge i henhold til Neptune sine kvalitetskrav, og vi gleder oss til å sette i gang, sier administrerende direktør Anders Gregersen i Neptune i samme melding.