Leilighetsprosjektet på Råholtåsen er tegnet av Arkitektene Fosse & Aasen. STØ Entreprenør skal utføre prosjektet i en totalentreprise for Øvre Romerike Boligutvikling. Illustrasjon: Arkitektene Fosse & Aasen.

STØ Entreprenør bygger 64 leiligheter på Råholtåsen

STØ Entreprenør har fått i oppdrag fra Øvre Romerike Boligutvikling å bygge 64 leiligheter på Grindafeltet Råholtåsen i Eidsvoll kommune. Dette er tredje delfelt i utbyggingen av et større område.

Leilighetsprosjektet er tegnet av Arkitektene Fosse & Aasen, og består av to boligblokker på fem etasjer med til sammen 64 leiligheter. Blokkene har felles parkeringskjeller. Leilighetsprosjektet skal gjennomføres i en totalentreprise med målsum og STØ Entreprenørs kontrakt har en verdi på 123,85 millioner kroner eks. mva. Prosjektet skal være ferdig i tredje kvartal i 2022, opplyser entreprenørselskapet i en pressemelding.

Byggene fundamenteres på utsprengt fjell, og råbygget oppføres med betongelementer og plasstøpt betong. Fasadene har luftet pusset kledning, med mindre innslag av trepanel. Badene leveres plassbygget, skriver STØ Entreprenør i meldingen.

Dette er det tredje delfeltet STØ Entreprenør bygger på Råholtåsen for Øvre Romerike Boligutvikling. Når tredje delfelt står ferdig har STØ Entreprenør bygget over 200 leiligheter for boligutviklingsselskapet.