Rolf Thorsen er ny adm. dir. i Selvaag Bolig.

Sterk start på 2019 for Selvaag Bolig

Selvaag Bolig solgte 270 boliger (216) for 1,32 milliarder kroner (788) i første kvartal. Salget var spesielt godt i Oslo-regionen.

Den løpende verdiskapingen i Selvaag Bolig vises gjennom driftsmarginen basert på fremdrift og salg i pågående prosjekter. NGAAP driftsresultat (EBITDA) endte på 154 millioner kroner i første kvartal (117), tilsvarende en margin på 22,7 prosent (20,5).

Ved utgangen av første kvartal hadde Selvaag Bolig 1.534 boliger under bygging til en samlet verdi på 7,1 milliarder kroner, det høyeste nivået noensinne. Verdien er opp 65 millioner kroner fra samme tid i fjor. 70 prosent av disse boligene er allerede solgt.

I mai 2019 overtok Rolf Thorsen som ny administrerende direktør i Selvaag Bolig ASA etter Olav H. Selvaag. Thorsen har bred erfaring med eiendomsutvikling og store og komplekse bolig- og byutviklingsprosjekter. Thorsen var sist administrerende direktør i Oslo S Utvikling, som utvikler den nye sentrale bydelen Bjørvika i Oslo.

- Jeg overtar stafettpinnen i et ledende bolig- og byutviklingsselskap med gjennomføringskraft, en fantastisk veksthistorie og en betydelig portefølje av boliger under bygging. Jeg gleder meg nå til å videreføre den sterke driften og realisere nye prosjekter sammen med resten av organisasjonen, sier Rolf Thorsen.