Stenseth & RS Holding blir nye eiere i Hæhre Gulvstøp. Fra venstre: Lars Hæhre, Geir Stenseth, Jonny Andersson og Petter Kveil.

Stenseth & RS kjøper Hæhre-selskap

Stenseth & RS Holding AS har inngått endelig avtale om kjøp av samtlige aksjer i Hæhre Gulvstøp AS fra Hæhre Entreprenør AS.

Hæhre Gulvstøp AS har 15 ansatte og omsetter for cirka 40 millioner kroner årlig. Kjøpet er gjort for å styrke kapasiteten innenfor gulv i betong, opplyser Stenseth & RS Holding AS i en melding til Byggeindustrien.

– Hæhre gulvstøp er et velrenommert gulvstøpefirma etablert i 2004. Selskapet utfører oppdrag innen tradisjonell gulvstøp i store deler av Sør-Norge og har i tillegg bygd opp en egen avdeling innenfor sparkel og trinnlydsgulv som vil gjøre at de to selskapene vil utfylle hverandre på en god måte. Ved kjøpet vil vi få tilført dyktige fagarbeidere med stolthet i faget som sammen med vår organisasjon vil utgjøre en betydelig aktør innenfor produksjon av komplette betonggulv, sier Geir Stenseth i en kommentar om handelen.

Styreleder i Hæhre Gulvstøp, Lars Hæhre, mener Stenseth og RS er den rette fremtidige eieren av selskapet.

– Jeg er overbevist om at dette blir bra for de ansatte og for Hæhre Gulvstøp som selskap. Stenseth & RS er et godt drevet entreprenørselskap som har betongarbeid som sin kjernevirksomhet, og sånn sett vil dette gi positive synergier for begge virksomhetene, sier Hæhre.

Daglig leder Jonny Andersson i Hæhre Gulvstøp er også veldig fornøyd med å bli en del av fagmiljøet som Stenseth & RS representerer.

– Det gir oss tilgang på ny kompetanse og erfaring, og ikke minst vil dette gi oss mulighet for å kunne gjennomføre flere prosjekter og bidra til økte markedsandeler. Vi har hatt en god prosess med Stenseth & RS hele veien, og jeg er trygg på at dette blir veldig bra, sier Andersson.

– Vi er svært glade for å få Hæhre gulvstøp AS med på laget. Selskapet har levert gode prestasjoner over tid og har en kultur og et verdigrunnlag som sammenfaller med Stenseth & RS. Dette oppkjøpet er helt i tråd med Stenseth & RS sin strategi mot 2022, som innebærer en større satsing på egenproduksjon av betongarbeider i Sør-Norge, avslutter Petter Kveil