Erik Toverud, Stangeskovene (t.v.) og Arnfinn Grøndal i Løken Trevare. Foto: Stangeskovene

Erik Toverud, Stangeskovene (t.v.) og Arnfinn Grøndal i Løken Trevare. Foto: Stangeskovene

Stangeskovene blir majoritetseier i Løken Trevare

Stangeskovene blir majoritetseier i Løken Trevare AS som produserer vinduer og terrassedører i Ørje i Marker kommune.

– Stangeskovene Industri AS får en eierandel på 51 prosent i selskapet, som har cirka 80 millioner kroner i årlig omsetning og 40 ansatte, heter i en pressemelding.

– Løken Trevare vil komplettere Stangeskovenes trevareproduksjon på en god måte. Selskapet representerer produkter og kompetanse som vi anser som viktig å få inn i konsernet, sier avtroppende administrerende direktør Erik Toverud, som har ledet kjøpsprosessen hos Stangeskovene, i meldingen.

Sverre Kværner som leder Stangeskovene Industri blir ny styreleder. Han understreker at Stangeskovene kjenner bedriften godt fra før som leverandør til konsernets byggevareutsalg. Han bekrefter videre at Løken Trevares produksjon og leveranser vil bli videreført i sin helhet, og at alle nøkkelpersoner vil fortsette i sine nåværende stillinger.

– Jeg ser frem til fortsettelsen i Løken Trevare sammen med Stangeskovene sier Arnfinn Grøndal, som sammen med sin bror Frits etablerte bedriften for 35 år siden. De to brødrene har vært aktive eiere siden oppstarten, og vil følge virksomheten videre fremover.