Fra utdelingen av prisen til vinnerne i Spacemaker i 2019. Foto: Bygg Reis Deg

Fra utdelingen av prisen til vinnerne i Spacemaker i 2019. Foto: Bygg Reis Deg

Siste mulighet til å melde seg på Byggenæringens Innovasjonspris

Tirsdag 1. juni går fristen ut for å melde seg på Byggenæringens Innovasjonspris i regi av bygg Reis Deg.

En av aktivitetene som Bygg Reis Deg jobber med for å skape økt kunnskap- og konkurransekraft i norske byggenæring er Byggenæringens Innovasjonspris.

– Det har vært en stor inspirasjon og glede å få arrangere denne konkurransen i forbindelse med de siste messene. Denne konkurransen har lært meg mye og vist at det finnes mange lønnsomme ideer som næringen bør ta i bruk. Nå er vi på jakt etter åtte nye kandidater til årets pris, sier administrerende direktør Gunnar Glavin Nybø i Bygg Reis Deg AS.

I den anledning oppfordrer Nybø samtlige aktører til å melde seg på.

– Vi er på jakt etter kandidater som har gjort en særlig innsats når det gjelder innovasjon knyttet til prosesser, produkter og tjenester samt bidratt til en mer bærekraftig og konkurransedyktig byggenæring. I den anledning oppfordrer vi alle til å registrere seg i vår registreringsmodul. Konkurransen er åpen for alle og det koster ingenting å delta, sier han.

Innleveringsfrist er 1. juni 2021. I 2019 vant Spacemaker og i år skal de kåre vinneren under Byggenæringens Innovasjonskonferanse i forbindelse med Bygg Reis Deg, fredag 22.oktober 2021.