Sigvart Rasmussen blir ny finansdirektør i Conceptor Bolig. Foto: Thomas Brun / NTB

Sigvart Rasmussen fra Selvaag til Conceptor Bolig

Sigvart Rasmussen, som har vært finanssjef i Selvaag Bolig ASA, blir ny finansdirektør i Conceptor Bolig AS.

Det skriver Conceptor Bolig i en pressemelding tirsdag.

Conceptor Bolig bygger leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har omtrent 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har for tiden prosjekter under utvikling i Hamar, Ullensaker, Asker, Sætre, Horten, Nesodden, Røyken og i Skien.

Boligutvikleren har, ifølge pressemeldingen, fokus på utvikling av leiligheter og småhus i tett og lav bebyggelse i sine satsingsområder med mål om å realisere 200 til 500 boliger årlig.

– Etter syv spennende år i Selvaag Bolig så jeg muligheten til å få en ny spennende utfordring i Conceptor Bolig, som i løpet av to år har etablert et solid fundament for videre vekst med 2.500 leiligheter under utvikling, uttaler Sigvart T. Rasmussen i meldingen.

Fra 1. oktober i år får han ny arbeidsadresse på Billingstadsletta 13 i Asker, hvor Conceptor Bolig har hovedkontor. Conceptor Bolig AS ble stiftet i juni 2016, og har en verdijustert egenkapital på omtrent 500 millioner kroner, heter det i pressemeldingen.

– Vi hadde nær 30 søkere på CFO-stillingen, og vi er utrolig glade for at Sigvart takket ja til tilbudet om å bli en del av lederteamet i Conceptor Bolig. Hans bakgrunn som finanssjef i Selvaag Bolig passer oss perfekt, når han nå skal vokse inn i en enda mer ansvarsfull rolle som CFO, sier Lasse Skjelbred, administrerende direktør i Conceptor Bolig.

Sigvart Rasmussen har vært finanssjef i Selvaag Bolig fra 2015 etter først å ha jobbet som finansanalytiker for den store boligutvikleren fra 2011.