Foto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-HallFoto: Best-Hall

Se Norges første dukhall for lengdeløpsskøyter

Kristiansunds nye skøytehall er 12.500 kvadratmeter stor, Norges fjerde skøytehall og den første dukhallen i landet bygget for lengdeløpsskøyter.

Arena Nordvests skøytehall i Kristiansund i Møre og Romsdal har offisiell åpning denne høsten, men åpnet for publikum i allerede i mars. Hallen er på 12.500 kvadratmeter, og rommer en bane for hurtigløp på skøyter og en stor isflate til bruk for ishockey, bandy og lek på isen, skriver hallprodusent Best-Hall i en melding om skøytehallen på sine nettsider.

– Da vi skulle bygge vår nye skøytehall ble valget av leverandør enkelt. Ved nærmere undersøkelser viste det seg at ingen kunne matche Best-Halls kvalitet og garantibetingelser. Vi er i dag takknemlige for det samarbeidet som var under byggeperioden, de små utfordringer som dukket opp ble løst konstruktivt og smertefritt, og montørlaget samarbeidet med oss som utbygger meget bra. For en relativt liten investering, har vi fått en velfungerende og innbydende hall som vi vil ha stor glede og nytte av i mange år, uttaler daglig leder Frode Bjerkelund i Atlanten Kunstis i pressemeldingen.

Arena Nordvest er den første dukhallen i Norge for lengdeløpsskøyter. Hallen er bygget av en stålkonstruksjon kledd med pvc-duk som skal slippe dagslys inn gjennom for å gi en følelse av å gå utendørs, samtidig som den beskytter utøverne mot vind, regn og snø.

Den totale prislappen for skøytehallen er beregnet til 50 millioner kroner, ifølge lokalavis Tidens Krav.