Optimera samlet alle sine kjedekonsepter i Telenor Arena. Konst. adm. direktør, Endre Fløystad, åpnet OPPTUR 2020 med rundt 800 deltakere i salen. Foto: Kilian MunchMontér Tvedestrand stakk av med den gjeve prisen Årets Montér 2019. Daglig leder, Knut Olav Nærdal, hyller sine ansatte og gleder seg til å feire seieren sammen med dem. Foto: Kilian MunchEn glad gjeng fra Montér Bloch Hammerfest som ble kåret til Årets Forhandler 2019. Foto: Kilian MunchProff Sandnes kan skilte med en solid vekst og gleden over seier var stor i hele laget da de ble kåret til Årets Profflag. Foto: Kilian MunchÅrets Flisekompaniet 2019 ble Flisekompaniet Steinkjer. Kriteriene baserer seg blant annet på omsetningsvekst og kundetilfredshet. Daglig leder, Thomas Våseth, mottok prisen med stor begeistring og deler denne med alle sine ansatte. Foto: Kilian MunchStor glede hos kjøkkenleverandøren AUBO som stakk av med prisen Årets Leverandør 2019. Vinneren er stemt frem av salg og drift i Optimera. Foto: Kilian Munch

Samlet hele Optimera-familien til kick-off

17. og 18. januar gikk Optimera sitt årlige kick-off, OPPTUR 2020, av stabelen i Telenor Arena.

Her var hele Optimera-familien samlet og på agendaen sto fag, inspirasjon og ikke minst prisutdelinger.

2019 var et begivenhetsrikt år for Optimera.

– Virksomheten styrket sin posisjon og tilgjengelighet ytterligere i hele landet, gjorde et stort digitalt løft, lanserte nye miljøsmarte tjenester og løsninger, og ble samlet i felles konsernstruktur med Brødrene Dah, heter det i en melding fra selskapet.

Hele Optimera-familien var representert på helgas arrangement, ved Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Logistikk, Optimera Byggsystemer, Hansmark og kjedene Flisekompaniet og Montér. I tillegg var en rekke leverandører og samarbeidspartnere på plass.

– Det er helt avgjørende å samle hele laget denne ene gangen i året. OPPTUR gir oss mulighet til å dele kunnskap og kompetanse på tvers av hele organisasjonen, og sørge for at vi går forberedt og samlet inn i et nytt år. Vi har ambisjoner om videre vekst og det får vi kun til i fellesskap, sier Knud Holm, direktør Montér & Proff i Optimera, i meldingen.

Det var lagt opp til faglig opplegg på dagtid, og på kvelden var det fest med god underholdning og utdeling av priser til de som utmerket seg i 2019.