Samler bøker om hage og uterom

Hagebøker er i skuddet som aldri før, og det finnes et utall titler på markedet. Nettbutikken Byggbokhandelen.no tilbyr nå en helt ny kategori for hage og utemiljø, med hovedvekt på bygging av hage, terrasse og uterom.

Norsk Byggtjeneste har gjennom Byggbokhandelen.no i en årrekke tilbudt et stort utvalg av litteratur for hele bygg- og anleggsnæringen.

Gjennom samarbeid med ulike forlag og bransjeorganisasjoner har Byggtjenesten samlet et bredt og variert utvalg av faglitteratur for næringen på ett sted.

Nå satser nettbutikken videre og utvider tilbudet til å gjelde bøker for hage og utemiljø.

- Vi har sett at behovet for litteratur som går på utemiljø, hage og landskap absolutt er tilstede. Derfor utvider vi nå tilbudet til også å gjelde litteratur innen dette feltet, sier salgsansvarlig Mona Lise Dahle i Byggbokhandelen.no.

Foreløpig er det ti titler som er tilgjengelige, hvor temaene blant annet favner bygging av terrasse, porter og gjerder, belegningsstein og støttemur, naturhager etc.

Byggbokhandelen samarbeider med kjente forlag som Gyldendal, Aschehoug, Cappelen Damm og Tun Forlag.

- Vi kommer til å ta inn flere titler i løpet av sesongen og tar sikte på å dekke de fleste områder innen hage og utemiljø. Vi kan også skaffe bøker som ikke finnes i sortimentet, sier Dahle.

Til nå har kundegruppen i Byggbokhandelen.no bestått av de fleste aktører i byggenæringen: arkitekter, entreprenører, rådgivende ingeniører, boligprodusenter, byggmestre, byggvarehandelen, kommuner og det offentlige. Med den nye kategorien på hage og utmiljø regner Dahle med at også privatpersoner vil strømme til nettbutikken.

Les mer og se utvalget i Byggbokhandelen.no her.