Arkivfoto: Ådne Homleid

Arkivfoto: Ådne Homleid

Samler betongbransjen til Norsk Betongdag

26. og 27. oktober arrangeres Norsk Betongdag i Oslo, og arrangøren melder om god interesse.

Norsk Betongdag er den årlige møteplassen for alle med interesse for betong og i år er det den 51. utgaven i rekken. Arrangementet er lagt til Oslo og Clarion Hotel The Hub.

– Her samler vi hele betongbransjen og vi ser at dette er en viktig møteplass. At man kan treffes på tvers av fagretninger og diskutere fag, bli oppdatert på siste nytt og knytte nettverk er nyttig og noe de fleste har savnet gjennom de siste årene som jo har vært ganske annerledes, sier Cecilie Hagby, daglig leder i Norsk Betongforening.

Daglig leder Cecilie Hagby i Norsk Betongforening. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Daglig leder Cecilie Hagby i Norsk Betongforening. Foto: Sindre Sverdrup Strand

Hun mener programmet er relevant.

– Dette er på mange måter et tilsvar på spørsmålet/utfordringen vår bransje fikk av Raymond Johansen under åpningen av FIB-konferansen juni i år: «Er betongbransjen en del av løsningen eller en del av problemet.» Vi har kalt konferansen «Betong- en del av løsningen», sier Hagby.

Hun viser til at det er et fullpakket program med varierte og relevante foredrag, samt en ekskursjon.

– Det blir også tid til prisutdelinger og middag med underholdning. Vi forventer rundt 200 deltakere og slik der pleier å være er deltakerne fra alle delene av bransjen, rådgivere, byggherrer, entreprenører, forsknings- og utdanningsmiljøene, produsenter og leverandører, legger hun til.