Foto: JLG

Riwal blir JLG-distributører for Norge

JLG Industries, som inngår i Oshkosh Corporation, kunngjør i en pressemelding at Riwal har blitt utnevnt til distributør for Norge.

– Vi er svært glade for å kunne utvide partnerskapet vårt med Riwal i Norge. Tilstedeværelsen deres i landet og kunnskapen deres om markedet vil bidra til å sørge for ytterligere vekst av produktene og tjenestene våre i regionen, sier Karel Huijser, visepresident og daglig leder i JLG for EMEAIR-regionen, i meldingen.

Som distributør for regionen, vil Riwal bli ansvarlig for salg, markedsføring, opplæring og ettersalgstjenester for hele utvalget av JLG-løfteplattformer.

– I fjor feiret Riwal og JLG at det var 25 år siden Riwal ble en offisiell JLG-distributør. Dette langvarige partnerskapet har resultert i at vi har en omfattende erfaring med JLG-merket i maskinparken vår for utleie, sier Pedro Torres, administrerende direktør i Riwal.

– Med JLG som offisiell forhandler i Norge og muligheten til å tilby kundene våre hele produktutvalget fra verdens ledende produsent, ser vi frem til å styrke markedsposisjonen for JLG og Riwal i Norge. Vi vil jobbe med stor entusiasme som en fullservicepartner for både de eksisterende kundene våre og alle nye kunder, legger Jesper Becker, utstyrssalgssjef for Norden, til.