Risa fikk 20-tonns graver i jubileumsgave av Volvo

Volvo Maskin brukte Vei og Anlegg til å overrekke en 20-tonns graver i gullfarge til 70-års jubilanten Risa.

– Vi har samarbeidet med Risa i store deler av de 70 årene selskapet har eksistertt. Først med Åkerman-maskiner og deretter med Volvo. Opptellingen vi har gjort viser at vi har levert over 270 maskiner til Risa. De fem siste årene har Risa-konsernet vært vår desidert største kunde, sa markedssjef David Kristianslund i Volvo Maskin, før gullgraveren ble avduket på Volvos Vei og Anlegg stand.

Kristianslund trakk frem at samarbeidet med Risa har blitt tettere og tettere, og han roste entreprenørselskapet for måten de jobber for å ligge i front.

– Risa går i front og har jobbet mye med blant annet tomgangskjøring, føreropplæring, og de har vært tidlig ute med å kjøpe nye maskiner. Vi setter veldig stor pris på samarbeidet og håper det fortsetter, sa Kristianslund.

Konsernsjef Bjørn Risa var tydelig fornøyd med den flotte og generøse jubileumsgaven. Han beskriver samarbeidet de har hatt med Volvo som eventyrlig.

– Denne maskinen fikk vi for det gode samarbeidet og for alle maskinene vi har kjøpt opp gjennom årene. Dette var en knall gave som ser vanvittig fin ut, sier Risa til Byggeindustrien.

Administrerende direktør Gunnar Thorud i Volvo Maskin var også fornøyd med at de fikk gitt en skikkelig flott jubileumsgave til en meget god kunde.

– Risa har vært en tro samarbeidspartner over veldig mange år. Det som er morsomt med Risa-konsernet er at de er i front. De er interessert i å prøve nye ting og de stoler på det vi sier og leverer, samtidig som de er flinke til å gi tilbakemeldinger hvis det er noe de mener bør forbedres. Det er sånn man utvikler et positivt samarbeid, sier Thorud.