Dronefoto: Rimfeldt Eiendom

Rimfeldt kjøper E6-eiendom

Rimfeldt-konsernet har kjøpt en 16.500 kvadratmeter stor eiendom langs E6 i Lillestrøm kommune av Bodø-baserte Stadssalg AS.

Eiendommen ligger ved Berger-krysset på E6 mellom Oslo og Gardermoen. Bebyggelsen omfatter nesten 8.600 kvm kontor-, service og lagerlokaler, skriver Rimfeldt Eiendom i en pressemelding.

Eiendommen ble lagt ut for salg høsten 2019 av DNB Næringsmegling AS. Etter en prosess med flere interessenter, valgte Stadssalg å sluttføre handelen med Rimfeldt. Rimfeldt-konsernet eier nå et sammenhengende tomteareal på cirka 120.000 kvadratmeter langs østsiden av E6 ved Berger-krysset. I tillegg til nyervervet lengst nord, omfatter Rimfeldt-porteføljen på Berger «HM-bygget», Pon-Cat og en 19 dekar stor utviklingstomt som står byggeklar.

Stadssalg har, som en del av prosessen, inngått en ny langsiktig leiekontrakt på mesteparten av bygningsmassen. I tillegg har Michelin og Storbilvasken eksisterende langsiktige leiekontrakter. Bygningsmassen er således helt utleid.

– Vi er godt fornøyd med transaksjonen og svært tilfredse med at Stadssalg ønsket å inngå en langsiktig leieavtale. Stadssalg er en svært solid og dyktig aktør i sin bransje og vi ser frem til et godt samarbeid med Stadssalg, Michelin og Storbilvasken som leietakere fremover, sier Karl Erik Rimfeldt.

Eier og administrerende direktør i Stadssalg AS, Stig Otto Nilsen, er også fornøyd med transaksjonen.

– Vi har hatt et mål om å gjennomføre salget i 2019, og det har vi lykkes med. Rimfeldt, som lenge har vært gode naboer, har de beste forutsetninger for å ta over eierskapet. Stadssalg blir værende i bygget i uoverskuelig fremtid og vi gleder oss til samarbeidet med Rimfeldt-konsernet. Bedre beliggenhet finner man ikke i Norge. Eksponering og tilgjengelighet er viktig for vår virksomhet, og nå ser vi frem til å fokusere på salg og nettauksjoner på Berger, sier Stig Otto Nilsen.