Reinertsen landet storkontrakt på Fornebu

Familiekonsernet Reinertsen signerte sist fredag kontrakt på 116 millioner med Hunsund AS om bygging av luksusleiligheter i Fornebus mest ettertraktede område.

Kontrakten mellom Reinertsen og Hunsund AS, som eies av Fornebu Utvikling AS, er på byggingen av Arcasa Tun 2. 12 av de 31 prosjekterte luksusleilighetene er allerede solgt.

- Dette er et prestisjeprosjekt for oss i Reinertsen. Vi er meget stolte over å ta del i en utbygging der kravene til presisjon og kvalitet i arbeidet er så stort som her, sier Kristian Reinertsen som er NK i Reinertsens Divisjon Store Landprosjekter (DSL).

Leilighetene utgjør Arcasa Tun 2 som markerer starten på byggetrinn 6 ved Hunsund i Bærum kommune. I nærheten av boligene bygges det et stort kjøpesenter og området er rikt på grøntarealer og friområder i tillegg til at beboerne kan nyte godt av et naturreservat og badestrender i nærheten.

- Jeg syns det er blitt veldig bra. Tilbakemeldingene fra dem som har bodd her en stund er veldig positive, har Geir Thoresen i Scandinavian Development tidligere uttalt.

Det er Arcasa Arkitekter som har ansvaret for utforming og plassering av boliger. Arkitektkontoret er kjent for sin faglige kompetanse og evne til nytenking, noe som har gitt selskapet anerkjennelse i det norske arkitektmiljøet.

- Personlig er jeg imponert over hvordan Arcasa så langt har satt sitt unike, og svært tiltalende, preg på Arcasa Tun 1 og 6. Vi ser frem til samarbeidet med Fornebu Utvikling og Arcasa, og realiseringen av et flott område på Fornebu, avslutter Kristian Reinertsen.