Foto: Ramirent
Foto: Ramirent

Ramirent satser på e-leie

– En viktig driver i vår bransje er tilgjengelighet, knyttet til både maskiner, priser og åpningstider. Vi har skapt en transparent tjeneste som vi mener svarer på dette, sier Fredrik Brandal, daglig leder i Ramirent.

Foto: Ramirent/Simen Falck Evensen
Foto: Ramirent/Simen Falck Evensen

– Med e-leie ønsker vi å gi kundene våre en unik opplevelse av enkelhet, valg og kvalitet. Denne løsningen representerer vår forpliktelse til å utvikle tjenester som faktisk tilpasser seg kundenes behov og tidsplaner, legger markedssjef i Ramirent, Christina Niemi, til.

Målet er å gjøre leieprosessen så enkel og smidig som mulig.

— Vi forstår at våre kunder har ulike preferanser når det kommer til leie av maskiner og utstyr. Derfor har vi lansert e-leie som et nytt alternativ i tillegg til våre etablerte kanaler, som inkluderer vårt salgsteam, besøk i våre kundesentre og personlig service fra våre kundesentermedarbeidere, sier Niemi.

Christina Niemi. Foto: Ramirent/Simen Falck Evensen

Christina Niemi. Foto: Ramirent/Simen Falck Evensen

— Vi har sett i Ramirentrapporten at mer enn 50 prosent av bransjen gjør mer enn halvparten av sine bestillinger digitalt, hvor av de under 35 år står for en stor andel. Med e-leie tar vi de unge på alvor, sier Brandal.