Foto: BKK/Eviny
Foto: BKK/Eviny

Ramirent og BKK inngår nasjonalt ladesamarbeid

Utleieselskapet Ramirent og energiselskapet BKK har nå inngått en nasjonal samarbeidsavtale srundt bedre lademuligheter på byggeplasser.

– Vi ønsker å kunne tilby utleie av lade- og batteriløsninger til bygg- og anleggsplasser, enten det er til byggherrer, entreprenører eller underentreprenører. Og vi er derfor veldig fornøyd med å ha inngått et samarbeid med en så solid og seriøs aktør som BKK på dette området. Nå gleder vi oss til å kunne levere en enkel og effektiv løsning for lading til våre kunder, sier salgs- og markedsdirektør i Ramirent Norge, Amund Havig i meldingen.

Avtalen innebærer at Ramirent tilbyr maskiner, utstyr og som regel også tilgang til vanlig grovstrøm på byggeplassene, mens BKK skal dekke behovet for lading av maskiner og kjøretøy og forsyne effekt-topper ved bruk av batteripakker. Det skal etableres en nasjonal «utleiepool» der Ramirent tilbyr både utstyr og BKKs ladeløsninger som henholdsvis ladeboks, normalladekontainere, hurtigladekontainere og batterikontainere.

– For oss er det helt naturlig å inngå et samarbeid med et selskap som Ramirent som er så tungt inne som underleverandør og sitter tett på kundebehovet på norske byggeplasser. Ramirent har dessuten allerede investert en god del innen elektriske maskiner, og selskapet blir nå ett av de to første utleiesentrene her i Norge som vi har inngått et samarbeid med, sier Camilla Moster, leder for Mobil energi i BKK/Eviny.

– Fremtidens bygge- og anleggsplasser er utslippsfrieog blir stadig mer elektrifiserte. Våre kunder vil derfor bli mer og mer avhengige av gode lademuligheter og tilgang til nok strøm og høy nok effekt. Derfor er denne avtalen med BKK utrolig viktig, sier Per-Arne Eliassen.

Leder for Mobil energi i BKK/Eviny; Camilla Moster, omkranset av Fleet and Sourcing Manager Per-Arne Eliassen (t.v.) i Ramirent og salgs- og markedsdirektør Amund Havig i Ramirent. Foto: Ramirent

Leder for Mobil energi i BKK/Eviny; Camilla Moster, omkranset av Fleet and Sourcing Manager Per-Arne Eliassen (t.v.) i Ramirent og salgs- og markedsdirektør Amund Havig i Ramirent. Foto: Ramirent