Supply chain planner & developer i Ramirent Norge, Annikken B. Nygaard, ser frem til å videreutvikle av den prisvinnende appen.

Ramirent Norge fikk europeisk digital-pris for app

Ramirent Norge ble tirsdag tildelt den europeiske prisen for «Best digital innovation of the year».

– Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen, sier administrerende direktør i Ramirent Norge, Øyvind Emblem.

Ramirent Norge fikk prisen for en app som tar hånd om hele prosessen fra mottak, vedlikehold til utlevering av maskiner.

Hvert år arrangerer European Rental Association (ERA) konkurransen European Rental Awards der det deles ut ulike priser.

Det var under den digitale versjonen av konkurransen at Ramirent Norge gikk til topps i kategorien «Best digital innovation of the year»» for prosjektet «PHALANX digital operations platform».

Løsningen er utviklet av Spartan Solutions for Ramirent Norge.

– Ramirent Norge har hatt en fantastisk reise hvor vi har endret og forbedret mye de siste årene. Dette er et bevis på at vi som organisasjon ligger helt i front av utviklingen til glede for våre kunder. Takk til alle ansatte i Ramirent, og i dette tilfellet også de ansatte i Spartan, som har gjort dette mulig. Og vi har mye mer på «tegnebrettet» som vi tenker å lansere fremover. Så vel verdt å følg med oss , sier administrerende direktør i Ramirent Norge, Øyvind Emblem, i en pressemelding.

Veldig gøy at vårt digitale initiativ utmerket seg så bra at det gikk helt topps i en prestisjefylt kåring som dette. Gleder meg til reisen videre med videreutvikling av appen og andre spennende digitale initiativ som vi nå er i gang med, sier supply chain planner & developer i Ramirent Norge, Annikken B. Nygaard.