Avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff (til venstre) og prosjektleder Njål Svihus foran det som etter hvert skal bli deres nye hovedkontor i Brannstasjonsveien 14 i Sandnes.
Avdelingsleder for Ramirent i Stavanger, Cato Hoff (til venstre) og prosjektleder Njål Svihus foran det som etter hvert skal bli deres nye hovedkontor i Brannstasjonsveien 14 i Sandnes.

Ramirent åpner ny hovedbase i Stavanger-området

4. april åpner Ramirent det som blir utleieselskapets nye hovedbase i Stavanger-regionen.

Ramirents nye utleiesenter åpner i Brannstasjonsveien i Sandnes, med en 7,5 mål stor tomt, skriver utleieselskapet i en pressemelding.

Lokalene er omtrent 1.500 kvadratmeter store, inkludert lagerplass og vaskehall på totalt 1.200 kvadratmeter. Bygget fra 2015 har blitt oppgradert og utvidet med en ekstra etasjei forbindelse med at Ramirent flytter inn.

– Med denne sentrale plasseringen blir vi nå enda mer tilgjengelige for kundene våre både på Nord- og Sør-Jæren, sier avdelingsleder Cato Hoff hos Ramirent Stavanger.

– Vi har jo et stort dekningsområde, helt fra Egersund til Sirdal, med rundt 350.000 innbyggere, og da gjelder det å ha en mest mulig sentral plassering og god logistikk, kommenterer prosjektleder Njål Svihus i pressemeldingen.

Det vil være totalt 14 ansatte tilknyttet Ramirents nye hovedbase for Stavanger-regionen. Avdelingsleder Cato Hoff sier han ser det som positivt at alle nå kan jobbe under samme tak.

– I tillegg vil vi få lokaler som er topp moderne og miljøvennlige. Stavanger-avdelingen har drevet fossilfritt siden september 2021, og nå er nærmere 98 prosent av maskinene vi leier ut, også fossilfrie. Våre nye lokaler passer derfor godt med Ramirent sine ambisjoner om å være med på det grønne skiftet, sier Hoff som påpeker at det på sikt også er planer om å montere solcellepanel på taket i de nye lokalene slik at man også har egenprodusert strøm, sier Hoff.