Power & People 2020

StedOslo, Norge
ArrangørOmexom
Fra23.01.2020
Til23.01.2020
TidspunktTorsdag kl 17.00 - 20.00

Omexom Norge inviterer til årets faglige arrangement – denne gang med energilagring som tema.

Energilagring vil spille en helt avgjørende rolle i det fremtidige kraftsystemet. Det vil påvirke og utfordre hele nettstrukturen og forbruksmønstre slik vi kjenner det i dag.

Omexom er på verdensbasis en ledende aktør og innovatør innen bærekraftig energilagring. Omexoms direktør for teknikk og innovasjon, Arnaud Banner, vil holde et foredrag om energilagring sett fra en nettaktørs perspektiv. Det være seg verdistrømmer, markedsdesign, reguleringsrammer, forretningsmodeller eller potensielle barrierer.

Fra vårt hovedkontor i Paris kommer Antoine de Broves, som leder arbeidet med teknisk utvikling i Omexom. Han vil dele erfaringer om energilagring fra et teknisk og funksjonelt perspektiv, knyttet til konkrete energilagrings-prosjekter fra ulike steder i verden. Blant annet New Zealand, Nederland og India.

Praktiske utfordringer og lederutfordringer knyttet til energilagring vil også bli belyst fra nett-bransjen og regulatoriske myndigheter. Henholdsvis fra Kristin H. Lind, direktør i Energi Norges næringspolitiske avdeling for nett, kraftsystem og entreprenør og Anne Vera Skrivarhaug, direktør i NVEs energiavdeling.

Det vil bli lett servering.

Sted: Innspurten 15, Helsfyr

Påmelding