Daglig leder Rune Skasberg (t.h.) er strålende fornøyd med å få Peter Fekete på laget i Guru Utvikling. Foto: Guru Utvikling.
Daglig leder Rune Skasberg (t.h.) er strålende fornøyd med å få Peter Fekete på laget i Guru Utvikling. Foto: Guru Utvikling.

Peter Fekete går til Guru Utvikling

Peter Fekete blir salgs- og markedsansvarlig i Guru UtviklingAS. Fekete kommer fra stillingen som marketing manager Norden og Baltikum i Mapei.

Fekete starter i stillingen 1. september.

– Jeg gleder meg. Guru Utvikling er en positiv og salgsorientert organisasjon, og jeg har stor tro på eierne og filosofien i selskapet. Jeg håper å bidra til vekst og at Guru blir et enda mer fremoverlent selskap. Gjennom jobben i Mapei har jeg fulgt Guru Utvikling i flere år, og jeg har lagt merke til den positive og offensive arbeidsmåten selskapet har, sier Fekete i en pressemelding.

Peter Fekete kommer fra stillingen som marketing manager Norden og Baltikum i Mapei, en stilling han har hatt de siste14 årene. I Mapei har han også vært key account for kundene på Island og i Baltikum.

– Vi er svært glade forå få med en så solid ressursi teamet vårt. Vi skal bygge videre på det gode arbeidet våre medarbeidere har lagt ned, og vi ser fram til å benytte oss av Peters store nettverk gjennom mange år, sier daglig leder i Guru Utvikling, Rune Skasberg, i meldingen.

Fekete sier han ser frem til å møte kunder ansikt til ansikt igjen.

– Det blir spennende å være i frontlinjen og å kjenne på salgsgleden igjen. Jeg håper jeg kan bidra til å åpne dører til nye kunder og markeder. I Mapei har jeg sett effekten av å jobbe med digital markedskommunikasjon og viktigheten av å jobbe tett med et byrå som sitter på verdifull kompetanse, slik Guru gjør. De aller fleste bedrifter i dag satser på digital markedskommunikasjon, men ikke alle har mulighet til å ansette ekspertisen selv. For å få maks ut av den digitale satsingen, er det viktig å vite hva som gir konverteringer og hva som ikke gjør det. Jeg har tro på at det er lettere å investere i digital kommunikasjon når du kan vise til faktabaserte resultater, sier Fekete videre.