<p>SAMLER BRANSJEN: Prosjektleder Marit Sagen og Camilla Engell fra Norges Varemesse har 100 utstillere fra Park- og anleggsbransjen i messehallene på Lillestrøm, og blant dem er det mange maskinleverandører.</p>Norges Grønne fagskole Vea på Park & Anlegg 2017.Park & Anlegg 2017.Park & Anlegg 2017.Park & Anlegg 2017.Grønn Vekst på Park & Anlegg 2017.

Park & Anlegg samler grøntbransjen

På Lillestrøm er fagfolk fra park- og anleggsbransjen samlet til todagers fagmesse 8. og 9. november.

Park & Anlegg åpnet dørene onsdag morgen, og det er  andre årets på rad at messen arrangeres på Norges Varemesse på Lillestrøm.

Prosjektleder Marit Sagen kan fortelle om god publikumstilstrømning og godt besøk hos de 100 utstillerne som fyller 7000 kvadratmeter i hall E.

– Denne messen er den ledende møteplassen for alle som jobber i park- og anleggssektoren her til lands. Vi ønsker at den skal bidra til oppmerksomhet rundt næringen og være et sted for aktører i bransjen til å vise frem seg og sine produkter, sier hun.

Fagmessen har besøkende fra både offentlig og private virksomheter, blant annet kommunenes park- og anleggsavdelinger.

– Vi fikk veldig god respons etter fjorårets Park & Anlegg. I år har vi bevisst forsøkt å finne å finne nye utstillere og har vært så heldige å få med flere planteskoler, gressleverandører og nisjebedrifter innenfor for eksempel overvannsproblematikk, sier Sagen.

Maskinleverandørene gjør seg sterkt gjeldende på årets messe, med representanter for mange ulike merker.

Utstillerne viser elers frem produkter innen følgende kategorier: Parkmøbler, belysning, lekeplassutstyr, stein- og betongprodukter, planteskoler og gress.

Omfattende fagprogram

Messen kan tilby et rikholdig seminarprogram. Det er Naml – Norske anleggsgartnere – miljø- og landskapsentreprenører som er ansvarlig for innholdet. Her spenner temaene seg fra lokal overvannsdisponering, via bærekraftige grøntanlegg til bekjempelse av invaderende arter. Naml skal også ta for seg nye krav til kvalitet, seriøsitet og bærekraft – og stiller spørsmålet: Er vi klare for Oslo-modellen?

Her er oversikt over alle foredragene under Park & Anlegg

– Vi satser på å gi både publikum og utstillerne en god totalopplevelse med flotte stands og høyt faglig innhold, sier Sagen, som forteller at et ligger an til ny publikumsrekord med over 2000 besøkende.