Ill. OSU

OSU selger bygulvet i Barcode og Bispevika Nord

Oslo S Utvikling skal selge butikk-, kultur- og serveringslokalene i Barcode og Bispevika Nord til Madison.

Oslo S Utvikling AS (OSU) har akseptert et bud fra det New York-baserte eienomsinvesteringsselskapet Madison på butikk-, kultur- og serveringslokalene i Barcode og nordre del av Bispevika. Den kommersielle forvaltningen av eiendommene vil på sikt bli gjennomført av Carucel Eiendom, eid av Carl Erik Krefting med familie, heter det i en pressemelding fra OSU.

– Vi er glade for å selge til en kjøper som vil bidra til å virkeliggjøre vår visjon om å utvikle Bjørvika til Norges mest attraktive område, sier administrerende direktør Rolf Thorsen i OSU.

OSU vil jobbe videre med å utvikle Bjørvika.

– Vi fortsetter å utvikle boliger og kontorer i Bjørvika, samt næringslokaler på andre tomter vi kontrollerer i Bjørvika. Frem til inngåelse av bindende kjøpekontrakt vil vi også videreføre vårt utleiearbeid i Barcode og Bispevika Nord, forteller Thorsen.

Madison har tidligere sikret seg eierskap til næringslokaler i andre deler av Bjørvika, blant annet på Sørenga og Sørengkaia. Selskapet har som en viktig del av sin strategi å lage et pulserende, åpent og inkluderende bygulv med fokus på det voksende Food and Beverage-segmentet.