Lars Henrik Bøhler er administrerende direktør i Omsorgsbygg.

Omsorgsbygg har inngått rammeavtaler med syv rådgivere

Omsorgsbygg Oslo KF har inngått parallelle rammeavtaler med syv leverandører for rådgivende ingeniørtjenester, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver for de neste fire årene.

I en pressemelding skriver det kommunale foretaket at de har inngått kontrakter med Asplan Viak AS, AFRY AS, Multiconsult Norge AS, Norconsult AS, Rambøll Norge AS, Verkís HF og WSP Norge AS. Avtalene har en varighet på fire år.

- Vi er fornøyde med å få alle disse tjenestene via rammeavtale. Det gjør virksomheten vår enda bedre rigget for de oppgavene som ligger foran oss, sier admistrerende direktør i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler i meldingen.

De forteller at fagområder som inngår i rammeavtalene er prosjekteringsgruppeleder (PGL), rådgivende ingeniør byggeteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk, brannsikkerhet, geoteknikk og ingeniørgeologi, vann og avløpsteknikk, akustikk, miljø, energi og bygningsfysikk, vei og trafikk, samferdsel, samt ITB-koordinator, BIM-koordinator, koordinator for prosjektering, DAK-operatør og sekretær/dokumenthåndtering.

Søsterforetaket Boligbygg tilslutter seg avtalen og kan benytte dem fra 21.6.2021. Når eiendomsforetakene blir slått sammen til Oslobygg (Omsorgsbygg, Undervisningsbygg, Kultur- og Idrettsbygg, samt utbyggingsdelen av Boligbygg), kan avtalene overføres til det nye foretaket, melder de.