<p>TID FOR HAGE: Den slitne bakgården i Bergen ble forvandlet til en drømmehage. (Foto: Talgø/Lediard Foto)<br></p><p></p>(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)(Foto: Talgø/Lediard Foto)

Økt pågang etter Tid for hjem

Det populære programmet Tid for hjem på TV2 gir seerne inspirasjon til å piffe opp egne hus og hager. (Bildekarusell)

Tirdag 4 mars viste TV2 nok et program i den populære serien. Denne gang forandret Tid for hjem-teamet med Kjersti Bergesen i spissen en liten bakhage på Finnbergåsen i Bergen til en drømmehage med pergola, sitteplasser, growcamp og utepeis.

På dette prosjektet er det utpreget bruk av treverket Møre Royal fra Talgø/Møre Tre, og nordmørsbedriften har merket effekten etter at løsningene ble vist på TV2.

- Programmet ble veldig godt mottatt slik vi opplever det. Ordrekontoret merker at de som bestiller varer ute i butikkene har sett Møre Royal-produktene på fjernsyn, og vi har hatt en markant trafikkøkning både på våre nettsider og på facebook, sier marketingsjef Heid Snekvik i Talgø.

Hun opplyser at treverket er kokt i pigmentert olje over 80 grader, hvor oljen danner en hinne som beskytter materialene mot temperatur- og fuktighetsendringer.

Fikk du ikke sett Tid for hjem, kan du se noen av løsningene i bildekarusellen.