Terje Lauritzen, OBAS, (t.v.) og Morten Keiserud, Fredensborg Bolig, ved signeringen av avtalen. Foto: OBAS
Terje Lauritzen, OBAS, (t.v.) og Morten Keiserud, Fredensborg Bolig, ved signeringen av avtalen. Foto: OBAS

OBAS skal bygge for Fredensborg Bolig

Fredensborg Bolig har signert kontrakt med OBAS Øst om bygging av 53 leiligheter og cirka 3.000 kvadratmeter BTA næringslokaler på Elvely i Asker.

Avtalen er en totalentreprise med verdi på cirka 350 millioner kroner inkludert merverdiavgift.

Kontrakten gjelder bygging av boligprosjektet Elvely Asker som består av to leilighetsbygg med felles bakhage, plassert på en næringsbase med parkeringskjeller. I tillegg skal det opparbeides offentlig torg med gangveier, bro og gatevarme i tilknytning til prosjektet.

– Elvely Asker blir et flott prosjekt som starter transformasjonen av Elvely-området og videreutviklingen av Asker sentrum, forteller Tollef Svenkerud i Fredensborg Bolig i en pressemelding.

Samlet BTA på Elvely Asker er på cirka 13.500 kvadratmeter og rivearbeidene planlegges å starte i første kvartal i 2022.

Prosjektutvikler Terje Lauritzen i OBAS Entreprenør er takknemlig for tilliten.

– Vi er stolte og ydmyke over å ha vunnet dette flotte prosjektet og ser frem til å fortsette det gode samarbeidet fra tilbudsfasen. Alt ligger nå til rette for en smidig og god produksjon i prosjektet, og vi i OBAS Entreprenør, gleder oss til å komme skikkelig i gang på nyåret, sier Lauritzen.

– Vi ser frem til videre samarbeid med OBAS Entreprenør for å realisere prosjektet, legger Svenkerud til.