Illustrasjon: JAF Arkitektkontor
Illustrasjon: JAF Arkitektkontor

Ø.M. Fjeld bygger leiligheter på Rena for Forsvaret

Ø.M. Fjeld signerte nylig totalentreprise-kontrakt med Arenarena AS om bygging av 92 hybelleiligheter for Forsvaret i Rena sentrum.

Oppdraget skal utføres for rundt 80 millioner kroner uten merverdiavgift, og byggestart vil skje i første kvartal 2022, skriver entreprenøren i en pressemelding.

De 92 hybelleilighetene skal være ferdigstilt innen mai 2023. Byggherre er altså selskapet Arenarena AS, som eies i et 50/50-partnerskap mellom Åmot kommune og Syd-Øst Eiendom AS.

Byggingen skal utføres av Ø.M. Fjeld, region Hamar, mens Prodecon AS skal stå for byggeledelsen av prosjektet, opplyser de i pressemeldingen.

Bygget har en sokkeletasje, og fem boligetasjer oppå denne. Reguleringsarbeidet ble avsluttet i desember 2020, og i den påfølgende perioden har byggherreselskapet jobbet tett sammen med Forsvaret for å ferdigstille leieavtalen mellom partene.

– Med oss på laget har vi hatt Geir Brændhaugen i JAF Arkitektkontor. Sammen har vi tegnet et kostnadseffektivt bygg med et bæresystem i stål og betong. Nå er vi i gang med søknad om rammetillatelse, og vi håper at både rammetillatelse og igangsettingstillatelse er i orden ved utgangen av 2021, sier regionleder Thomas Rostøl i Ø.M. Fjeld Hamar i meldingen.