<p>Murkonseptet for hage og terrasse gjør det enkelt å forme moderne og funksjonelle uterom. Foto: Asak Miljøstein</p><p>Med det nye murkonseptet Modul kan du fint bygge ditt eget utekjøkken. Foto: Asak Miljøstein</p>Murkonseptet for hage og terrasse gjør det enkelt å forme moderne og funksjonelle uterom. Foto: Asak Miljøstein

Nytt murkonsept for hage og terrasse

Planlegger du å bygge hagemur, levegg, utekjøkken, benker, bord eller blomsterbed i år? Da kan det være at et nytt modulbasert murkonsept kan lette jobben.

Asak Modul er et helt nytt murkonsept for utforming av hage og terrasse, ifølge en pressemelding fra Asak Miljøstein.

Modulsystemet består av to delprodukter – normalstein og toppstein. Med disse to som utgangspunkt, kan man bygge komplette uterom - det være seg levegg mot naboen, utekjøkken, benker og blomsterbed.

Plasseffektiv

Modul er plasseffektiv og godt tilpasset en ny og moderne byggestil. I tillegg får du et uterom med lang levetid og lite vedlikehold. Til serien hører også tilbehørsprodukter som enkelt hektes på muren med spesialtilpassede beslag.

Designet er enkelt og tidløst, med lange smale blokker som gir et stramt utseende med lange linjer og tydelige kanter. Modul leveres i to farger, koksgrå og grå og man kan gjerne kombinere disse to.

Tilbehørsproduktene består av benkeplate og hyller i værbestandig treverk, med tilhørende beslag, som også gjør det enkelt å montere in-lite utebelysning, blomsterpotter og andre pyntegjenstander på muren.