May Helen Paulsen Hultin. Foto: OBOS
May Helen Paulsen Hultin. Foto: OBOS

Ny HMS-sjef i OBOS Block Watne

May Helen Paulsen Hultin er ansatt som HMS-sjef i OBOS Block Watne AS.

Hultin kommer fra entreprenørfirmaet HENT som fagleder HMS. Der har hun jobbet tett opp mot en portefølje av prosjekter hvor hun har bistått med alt innenfor HMS, og fulgt opp prosjektene med kravene fra konsernledelsen og byggherren. Da spesielt påsett at SHA-planen har blitt riktig forvaltet. Hun har tidligere jobbet i to mindre entreprenørselskaper med rollen som HMS/HR leder og KS, skriver OBOS Block Watne i en pressemelding.

Hun har to bachelorgrader, ingeniørfag bygg fra høgskolen i Oslo og i administrasjon og ledelse fra OsloMet, i tillegg to studieår på universitetet i Tromsø i informatikk, innovasjon, marked og ledelse.

- Med May Helen sin utdannelse og erfaring er jeg helst sikker på at OBOS Block Watne blir enda bedre rustet til å vedlikeholde og bygge en enda bedre sikkerhetskultur slik at vi alle kan komme vel hjem, alltid vel hjem hver eneste dag. Vi gleder oss til å få May Helen med på laget og ønsker May Helen hjertelig velkommen til OBOS Block Watne og OBOS-konsernet, sier direktør operativ enhet Per Nesbakken i meldingen.