Jørgen Holmefjord (til venstre) ønsker ny daglig leder Tommy P Storstein velkommen i selskapet. Foto: Jørgen Holmefjord

Ny daglig leder i Jørgen Holmefjord

Kabeldistribusjonsselskapet Jørgen Holmefjord AS har ansatt Tommy P. Storstein som ny daglig leder.

Det skriver Jørgen Holmefjord i en pressemelding mandag.

Storstein har, ifølge meldingen, flere års erfaring fra salg og ledelse innen produksjons og teknologiselskaper. Han kommer senest fra stillingen som konserndirektør for salg og marked i Kitron ASA.

– Jeg er både stolt og ydmyk for å ta over den daglige driften av et så etablert og stødig selskap som Jørgen Holmefjord AS. Selskapet har vært veldrevet i mange år, og har et sterkt merkenavn i bransjen. Det ligger imidlertid store vekstambisjoner for selskapet, og jeg ser frem til å jobbe med en så kompetent organisasjon. Vi vil nødvendigvis både videreutvikle tjenestespekteret og vurdere nye markeder for å hente ut det fulle potensialet, sier Storstein i pressemeldingen.

– Styret har vært i en lengre rekrutteringsprosess med å ansette en ny daglig leder. Valget falt på Tommy fordi han har vist at han kan skape engasjement og resultater som gjør at vi mener han er den beste til å nå målene styret har satt, kommenterer styreleder i Jørgen Holmefjord, Jørgen Holmefjord.

Tidligere daglig leder Kaare Jørgen Holmefjord tok selv initiativet til endringene, heter det videre i pressemeldingen. Han opplyser at han tidlig så at det krevdes tiltak for å profesjonalisere selskapet, og han sier han er glad for at Storstein nå er på laget.Selv går han over i en teknisk rolle i selskapet.