Eigir Moberg, regionsjef vest  i Norgeshus (t.v), og daglig leder Oddgeir Eikeskog i Stolt Bolig er fornøyd med avtalen. Foto: Norgeshus.

Norgeshus inngår sin største forhandleravtale noensinne

Sandnes-baserte Stolt Bolig er den største signeringen Norgeshus har gjort med en ny forhandler . Også Vifix Entreprenør i Asker blir nå en del av Norgeshus.

Markedsdirektør Benn Asgeir Båtvik i Norgeshus.

– Vi i Norgeshus har et mål om å tilby boliger over hele landet i samarbeid med lokale forhandlere. De nye avtalene styrker vår posisjon i både Rogaland og i Stor-Oslo, sier markedsdirektør i Norgeshus, Benn Asgeir Båtvik, i en pressemelding.

Største forhandleravtale noensinne

Sandnes-baserte Stolt Bolig er den største signeringen Norgeshus har gjort med en ny forhandler. I 2020 omsatte selskapet for over 200 millioner kroner.

– Vi er glade for at Stolt Bolig ønsket å bli en del av Norgeshus. Etter ett år med grundige analyser og diskusjoner, gleder vi oss til å ta fatt som fullverdige partnere. Ambisjonen er at vi skal løfte hverandre til å bli enda bedre. Vi forventer at Stolt Bolig vil utfordre oss, noe som vil gagne hele Norgeshus-kjeden, sier Båtvik.

– Norgeshus-merkevaren står meget sterkt i markedet og representerer tillit og trygghet ute hos boligkundene, og dette har alltid vært det viktigste for oss i Stolt Bolig. Her er det to sterke og velrennomerte merkevarer som smelter sammen. Dette vil gi gode synergieffekter som våre kunder vil dra god nytte av, sier daglig leder i Stolt Bolig, Oddgeir Eikeskog.

– Mer enn en huskatalog
Han mener Norgeshus-konseptet inneholder langt flere elementer enn en logo og en huskatalog.

– Ved å bli medlem i Norgeshus -kjeden får vi tilgang til et konsept som inneholder IT-systemer, plankompetanse, ingeniørtjenester, arkitekter og markedsførere. Dette gir oss trygghet for at vi har oppdaterte systemer og tilgang på kompetanse til enhver tid. I tillegg har Norgeshus en god innkjøpsavtale som vil gi oss noen muligheter vi tidligere ikke har hatt, fastslår Eikeskog, i meldingen fra Norgeshus.

Vifix ny forhandler

Også Vifix Entreprenør i Asker blir ny Norgeshus-forhandler. Selskapet omsatte for 48 millioner kroner i 2020.

– Vi er trygge på at samarbeid med en så seriøs aktør som Norgeshus vil hjelpe oss med å utvikle bedriften vår videre. Her er det mange elementer i konseptet som vi kan dra nytte av. Vi har allerede kommet opp med ny hjemmeside og begynt profileringen, sier daglig leder i Vifix, Saulius Kvalkauskas.

Daglig leder i Vifix, Saulius Kvalkauskas (t.v) og Jan Erik Kringlebotn, regionsjef øst i Norgeshus. Foto: Norgeshus.